Ontdek, verdiep en leef in verbinding met jouw authentieke en unieke vrouwelijke essentie.

In een serie van 4 dagen (1 dag per maand) waarbij het (sjamanistische) levenswiel en de elementen bepalend en dragend zijn voor de invulling van het programma, bieden Nienke Binkhorst en Carin Mannak in het najaar van 2024 de training “Vrouwennatuur” aan.

Voor ons een nieuwe samenwerking waar we blij van worden en waarbij we voelen dat onze talenten elkaar aanvullen en versterken. Wij bieden in deze co-creatie aan jou graag een bedding en een afwisselend programma met sjamanistische rituelen (waaronder een zweethutceremonie), energetisch lichaamswerk, de verbonden adem, visualisaties, creatieve oefeningen, opstellingen en een warm water rebirthing.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de elementen zullen de trainingsdagen op verschillende locaties gegeven worden. Zo wordt je welkom geheten op de prachtige woon- en werklocatie van Carin aan de rand van de Soesterduinen nabij Soest, in de fijne energie van het Bolwerk, de trainingsruimte van Nienke in Amersfoort en in een heerlijk verwarmd zwembad in Bosch en Duin.

Ook zal er goed voor de interne mens gezorgd worden met een lekkere (vegetarische en zoveel mogelijk bio) lunch, die afgestemd is op het thema van de betreffende dag. We houden daarbij graag rekening met jouw dieetwensen.

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

  • dag 1: zweethutceremonie – verbinding met de elementen, werken met rituelen en contact maken met de eigen natuur
  • dag 2: godinnen opstellingen en visualisaties – ontmoet de godin/vrouwelijke kracht in jezelf
  • dag 3: waterrebirthing – wedergeboorte, thuiskomen in je essentie
  • dag 4: creatieve werkvormen en luisteren naar de innerlijke stem: zelfexpressie geven aan de vrouwelijke energie en een viering met adem, beweging, dans en klank.

 

Doelgroep: dit programma is bedoeld voor vrouwen die de verbinding met hun vrouwelijke essentie willen verdiepen en versterken

Begeleiding: deze training wordt gegeven door Carin Mannak en Nienke Binkhorst.

Aantal deelnemers: aan deze training kunnen maximaal 8 vrouwen deelnemen

Trainingsdata:
– 9 september 2024
– 7 oktober 2024
– 11 november 2024
– 16 december 2024

Trainingstijd: 10.00- ca. 17.00 uur

Kosten: De kosten bedragen € 800  incl. BTW voor particulieren en € 800 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn en de rekening zakelijk opvoeren. Het inschrijfgeld is inclusief lunch, creatieve (les)materialen en de toegang tot het zwembad voor de warmwatersessie.  Het is mogelijk om het inschrijfgeld in termijnen te betalen.

Locaties:
Dag 1: Monnickenbosch in Soest
Dag 2: Bolwerk in Amersfoort
Dag 3: Zwembad in Bosch en Duin
Dag 4: Bolwerk in Amersfoort

Voor meer info kun je ons mailen of bellen:
Carin Mannak: carin.mannak@planet.nl, 0628889185
Nienke Binkhorst: info@coach-inn.nl

Inschrijven: via het Inschrijven trainingen – (coach-inn.nl) Na ontvangst, wordt een bevestiging en factuur toegestuurd.