Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie & Coaching • Carin Mannak

Carin Mannak (1960)

Ik begeleid transformatie-processen vanuit een lichaamsgerichte invalshoek. Haptotherapie, Ademtherapie en Energetisch lichaamwerk zijn methodes waarin ik ben opgeleid en ondertussen ruim ervaring in heb. Al deze methodes zijn gericht op een dieper contact maken met je eigen lichaam, je eigen gevoel, je eigen zijn. Methodes tot daadwerkelijke transformatie.

 

Al jaren heeft deze manier van werken mijn fascinatie: De heling die bereikt kan worden ‘gewoon’ door aanraking, dieper ademen, bewust-zijn. Eenvoudig, krachtig en mooi. Ik ervaar dat het lichaam een wonder is, wijsheid heeft, de drager is van onze ziel.
Dat het mogelijk is om wonden te helen en in contact te komen met kwaliteiten als liefde, kracht en intuitie door een dieper contact met je eigen lijf.

Mijn werk bezielt me en ik doe het met liefde.

Sinds 1996 woon ik in Amersfoort en ik werk daar zowel individueel als met groepen vanuit een eigen praktijk. Daarnaast ben ik bijna 25 jaar als docent en opleidingsmanager verbonden geweest aan het Atma Instituut. Nu dat is opgehouden te bestaan geef ik les bij de academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel en Esoterra in Bilthoven op het gebied van Haptonomie, ademtherapie, energetisch werk en lichaamsgerichte traumatherapie.