Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie & Coaching • Carin Mannak

Weekend Warmwaterrebirthing

Ademen is leven, het binnenhalen van levensenergie. Wanneer je voller en dieper gaat ademen verhoog je de diepgang en intensiteit van je bestaan. De ademhaling is het meest natuurlijke middel om je levensenergie weer volledig tot je beschikking te krijgen.

Tijdens deze dagen houden we diverse ademsessies.
Via de methode van de intense en verbonden ademhaling en de ondersteunende begeleiding daarbij, ervaar je wat ademen voor jou kan betekenen.
Het ademen op deze manier heeft als effect dat je contact maakt met je lichtlichaam waardoor je het licht kan laten schijnen op donkere stukken in je.
Tijdens een ademsessie kan bijvoorbeeld niet verwerkt verdriet, angst of boosheid omhoog komen zodat het verwerkt kan worden. Hierdoor kan het contact herstellen met zelfvertrouwen, levenslust en liefde.
Ook verruimt je bewustzijn zich waardoor je meer begrip en waardering krijgt voor jezelf en anderen.

Vrijdagavond ontmoeten we elkaar en vindt er een ademsessie plaats

Op zaterdag vinden de ademsessies plaats in een warmwaterbad (38 graden). Het water als ondersteunend en omhullend element helpt je om dieper thuis te komen in jezelf. Er is ruimte om pijn te verwerken, inzicht te krijgen, meer contact te maken met je eigen zijn.

De zondag is gericht op integratie. Via meditatie, natuurmystiek en gesprek zijn we hiermee bezig.

Het weekend wordt gegeven door Carin Mannak. Zij wordt hierbij geassisteerd door oud studenten van het Atma-instituut.

Docent Carin Mannak
Plaats: Oostraven in Epe
Data: Op dit moment staan er geen nieuwe weekends gepland. De mogelijkheid bestaat om met een groep een dergelijk weekend af te spreken. Kosten worden in overleg bepaald.

Intake: Met mensen die geen ervaring hebben met ademtherapie vindt vooraf een intakegesprek plaats.

Informatie en opgave: 0628889185